Om oss

Dykeriet är en charmig restaurang & festlokal belägen i den gamla dykklubbens lokaler i Lommas småbåtshamn. Just nu fokuserar vi på att erbjuda en fantastisk miljö & matglädje för privata tillställningar och event.

Lokalen har en varm och inbjudande atmosfär med marininspirerad inredning, perfekt för intima sammankomster. Oavsett om det gäller en födelsedagsfest, företagsevent, bröllop eller annan speciell tillställning, är vår vänliga och professionella personal här för att göra ditt event minnesvärt.

Tack för att du valde Dykeriet. Vi ser fram emot att få vara en del av din speciella dag!

Er nästa festlokal?

Letar du efter den perfekta platsen att fira din fest, kalas eller något annat speciellt tillfälle? Sök inte längre!

Dykeriet erbjuder en unik och havsinspirerad miljö som är perfekt för att göra din fest till en riktig höjdpunkt. Med utsikt över Öresund & småbåtshamnen och med en hemtrevlig inredning och en mysig atmosfär kommer dina gäster att känna sig som kungligheter.

Inspirationsrätter

För oss är varje rätt en berättelse om passion, kreativitet och en chans att skapa minnen som varar för evigt. Så låt oss tillsammans utforska den oändliga smakens värld och låta maten vara vår ständiga källa till glädje och inspiration.